Cum sa elimini stresul “covoraselor auto”

covorase_auto_no_stres_cuibus_transilvaniaM-am hotarat sa imi schimb tot in interiorul masinii deoarece mi se pare ca este o atmosfera prea mohorata si trista. Eu petrec foarte mult timp in masina fiind sofer, asa ca totul trebuie sa fie cat mai deschis si atragator in masina mea. Mi-am cumparat recent niste chestii foarte interesante pentru a accesoriza la interiorul masinii iar acum caut niste covorase auto special create pentru modelul masinii mele. Nu am mai vazut niciun prieten de-al meu sa isi schimbe la masina covorasele vreodata. Toti doar le spala si le folosesc pana cand se duce de tot masina. La mine in masina intra multa lume, asa ca majoritatea timpului covorasele sunt folosite, asa ca se uzeaza cu timpul. Imi place sa ma ocup de masina mea si sa fie in permanenta curata.

Am observat ca toate covorasele incep sase uzeze, mai ales cel din dreptul soferului. Era si normal, dat fiind faptul ca aproape 10 ore pe zi conduc. Cand le-am spus prietenilor mei ca o sa imi iau covorase noi au inceput sa rada, fiindca nu au mai auzit la nimeni sa schimbe covoarele din interiorul masinii. Multi nu isi respecta munca si banii, iar masinile pe care le conduc ajung sa se faca praf la un moment dat din cauza nepasarii. Pentru mine, masina este un bun de care nu ma pot despartii, asa ca o mentin in cele mai bune conditii.

Am gasit pe internet niste covorase foarte interesante si chiar vreau sa comand un set. Mi-ar placea sa imi cumpar cateva covorase foarte frumoase pe care sa le schimb in cel mai scurt timp. Cam astea ar fi specificatiile dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand vrei sa achizitionezi niste covorase auto de cea mai buna calitate:

-sa se potriveasca perfect pe podeaua masini;
– sa aiba o margine de protectie pentru a impiedica mizeria si alte lichide sa curga pe podea;
– sa fie facute dintr-un material de calitate, impermeabil pentru a fi rezistente la temperaturi ridicate sau foarte scazute;
– sa fie facute dintr-un cauciuc de prima clasa pentru a nu avea un miros intepator si de nesuportat;
– sa aiba o suprafata striata pentru a impiedica alunecarea incaltamintei dar si a mizeriei;
– presul din partea soferului sa aiba intariri superioare pentru a nu se uza foarte repede.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *