Cum alegi o masina de spalat

masina_de_spalat_cuibus_blog_transilvaniaInainte de a cumpara o masina de spalat , urmati acest ghid pentru a gasi masina de spalat potrivita pentru locuinta voastra. Masinile de spalat sunt o achizitie majora pentru majoritatea gospodariilor, asa ca atunci cand o achizitionati trebuie sa tineti cont de anumite lucruri.
Capacitate
V-ati cantarit vreodata hainele? Masinile de spalat au un numar limitat  de kilograme de rufe uscate ce se pot spala la o singura incarcare. De obicei, acesta difera in functie de capacitatea bazinului si puterea motorului, insa de cele mai multe ori este intre 1 si 6 kg.
Cantitatea maxima de apa cu care se poate incarca bazinul de spalare este cuprinsa intre 20 si 70 l  si este delimitata de un indicator sau de sisteme automate de umplere.
Capacitatea de centrifugare este cuprinsa intre 1,5 si 2 kg in cazul masinilor cu pulsator, iar in cazul masinilor cu tambur este de 6 kg.
Localizare
Cu siguranta, atunci cand cumparati o masina de spalat, stiti in ce loc va fi  asezata. Asadar, daca aveti un spatiu mic, alegeti un model compact. Insa, pentru a fi siguri ca faceti o alegere potrivita, masurati spatiul in care urmeaza sa fie asezata, masurati caile si zonele de acces, notati toate aceste dimensiuni si alegeti modelul in functie de acestea.. Luati in considerare nivelul de zgomot, mai ales daca aveti de gand sa o asezati in apropierea unei zone in care va petreceti foarte mult timp. In general, cele cu incarcare frontala sunt mai silentioase decat celelalte, asa ca daca vreti sa va odihniti alegeti un model silentios.
Costuri
Preturile si costurile sunt lucruri diferite , insa cu totii stiti asta. Atunci cand vorbim de costuri trebuie sa luam in calcul mai multi factori. Bineinteles, ca aici includem si pretul, insa nu este singurul lucru important. Atunci cand vorbim de costuri, ne referim la energia pe care o consuma, la timpul programelor, etc. Asadar, pentru a face o alegere buna atat din punct de vedere al pretului cat si al costurilor,  alegeti o masina de spalat care sa prezinte caracteristici ecologice, si anume: consum redus de energie, nivel de zgomot redus, programe speciale pentru detergenti sau utilizarea eficienta a detergentilor.
In concluzie, daca aveti nevoie de o masina de spalat performanta si eficienta, va invitam sa accesati e365.ro si sa alegeti electrocasnice de calitate disponibile la preturi foarte avantajoase. Va punem la dispozitie diverse masini de spalat Samsung dotate cu cele mai noi tehnologii astfel incat sa faceti cea mai buna investitie.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *