Masina si stresul

ptc_auti_no_stresInainte masina era un lux. Un lux pe care putini si-l puteau permite. Acum masina nu mai este un lux, ci o necesitate. Pe vremea cand nu am avut masina, tin sa precizez ca totul era un calvar, mai ales vara. Nu puteam merge la Dunare, ori la Herculane sau la strand. Fara masina eram in pom si pomu’ in aer. Toti plecau in excursii, numai eu stateam acasa si nu faceam nimic.

Asa ca anul acesta mi-a ajuns. Am vorbit cu ai mei si am facut un imprumut in banca si ne-am luat o masina. Am luat un Opel Vectra B din 2002, full option, fix asa cum imi place mie. Pana si culoarea s-a potrivit. Portbagajul fiind mare, am cautat acele tavite portbagaj pentru a mai dispersa un pic. Am cautat pe internet si gasisem tavite de portbagaj dar la un pret foarte mare pentru mine. Cineva mi-a recomandat sa folosesc site-ul PTC-Auto.ro.

Am intrat pe site si am gasit tavite fix pentru masina mea. Culmea, tavitele sunt puse pe categorii si individual pentru fiecare masina in parte. Tavitele sunt fabricate dintr-un material foarte bun si are aspectul interior al masinii. Urmareste perfect forma si dimensiunea portbagajului, deci se va potrivi perfect.

Are o margine inalta de protectie, de cam 6cm si impiedica scurgerea murdariei sau a lichidelor din portbagaj. Tavitele nu au miros, sunt impermeabile si rezistente atat la temperaturi joase, cat si temperaturi inalte. Sunt flexibile si usoare, ceea ce le face usor de depozitat si simplu de manevrat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *