Relatia de cuplu

Te gândești ce să faci să învingi monotonia în relația ta de cuplu? La ce fel de metode să recurgi? Poate că ar trebui să îți condimentezi un pic viața intimă. Deși pentru mulți viața sexuală este subiect tabu, ea nu ar trebui să fie tratată superficial. În fiecare cuplu este nevoie de comunicare pe toate planurile, aceasta reprezentând o bună parte din cunoașterea celui de lângă noi. O comunicare defectuoasă poate duce la uzarea relației voastre și totodată la sentimentul de frustrare și reprimare a sentimentelor.
Este important să îi spui celui de lângă tine ce gândești, ce apreciezi la el, ce lucruri îți dorești să faceți împreună, unde vreți să vă petreceți timpul liber și chiar și ce îți place și ce nu îți place să faci în pat. Sunt momente speciale de care fiecare cuplu ar trebui să se bucure, să le trăiască intens și cu pasiune. De aceea este primordial ca partenerii să își împărtășească gândurile și dorințele, în special cele de materie sexuala.
Relația de cuplu trebuie să fie una deschisă, sinceră, lipsită de pudoare între parteneri fără prejudecăți, stereotipuri și preconcepții. Poate fi greu de crezut dar viața sexuală reprezintă un segment al stării noastre generale ce ne poate infulența sănătatea fizică dar și cea psihică în mod pozitiv dar asta depinde de cât suntem de deschiși la noutate.
Așa cum am mai spus, acest subiect nu trebuie tratat cu pudism dar totodată cred că acest lucru nu reprezintă o problema pentru toate cuplurile. Plecând de la datele unor studii multe cupluri aleg să își aducă un plus vieții lor sexuale și astfel apelează la diferite tertipuri. Uleiuri de corp, prezervative de diferite forme și arome, cătușe, lenjerie de corp comestibilă dar tot studiile arată că peste 30% dintre oameni folosesc cel puțin o dată în viață jucării erotice. Dacă crezi că aceste mijloace îți pot îmbunătăți viața intima, nu ezita să le folosești și să îi propui partenerului tău acest lucru. Dacă îți este jenă sau te simți stingherit să mergi într-un magazin specializat poți face asta de acasă. Împreună cu partenerul sau partenera dumneavoastră vă puteți alege jucarii erotice la Erotic Store.  Puteți alege dintr-o gamă variată produsele care se potrivesc cel mai bine dorințelor voastre. Totul depinde de imaginația și dorințele voastre. Trebuie doar să fiți relaxați și pregătiți pentru trecerea legăturii voaste intime la un alt nivel de intensitate și complexitate.
Cred că este o soluție la îndemână pentru a vă aduce un plus de pasiune în relația voastră.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *