Stresul combatut prin flori

floria_cluj_nostresAnumite momente din viața noastră sunt așa importante încât trebuie marcate prin anumite gesturi și cadouri. Aceste cadouri sunt precum o dovadă de apreciere față de persoana împreună cu care serbăm aceste evenimente. Fiecare alege cadoul în funcție de eveniment și de persoană, mai ales dacă  sunteți foarte apropiați și stiți ce place reciproc. După părerea mea  în cazul în care dorești să surprinzi o  femeiel , florile sunt cele mai indicate. Acestea te pot ajuta în cazul  care este ziua ei, aniversarea voastră, cererea în căsătorie ș.a.m.d.

În zilele noastre , nu poți să te plângi că nu ai de unde să faci rost,deoarece poți intra în contact cu o florărie chiar dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului în fața calculatorului. Acum ceva timp am găsit o florărie online Cluj, foarte interesantă,deoarece aici am întâlnit o mulțime de combinații florale foarte spectaculoase.  Numele acesteia este floria.

Un prieten de al meu a apelat la serviciile floria, pentru a iniția o cerere în căsătorie care să fie memorabilă. Acesta a achiziționat mai multe buchete de flori de aici și le-a pus în locurile care au o semnificație pentru  ei. Acesta a ghidat-o pe prietena lui prin multe locuri ,până la locul în care să aibă loc cererea.

Pentru a avea și dumneavoastră  imaginea buchetelor, am să vi-le prezint. La primul punct a pus  buchetul format din 7 trandafiri albi împreună cu o pancardă pe care scria ”pentru sinceritatea sentimentelor noastre ,vrei…”. La cel de al doilea punct a pus buchetul format din 15 trandafiri multicolori împreună cu altă plancardă pe care scria ” ștu ce o să avem parte de evenimente diverse, de aceea vre să ..”. La cel de al treilea punct a așteptat-o un buchet format din 11 trandafiri albaștrii , tot împreună cu un mesaj , care zicea așa ”știu că culoarea ta preferată este albastru, de aceea vrei să te ….”. La ultimul punct  s-a ascuns și a așezat buchetul alcătuit din 101 de trandafiri  roșii .

Aceasta a foat puțin speriată, deoarece acesta nu mai ieșea, dar după un timp a ișit împreună cu o pancardă pe care scria ”vrei să te căsătorești cu mine?”. Recunosc că l-am ajutat puțin pe prietenul meu la crearea acestui evenimente, și vreau să spun că a fost ceva uimitor , prietena lui a  fost uimită în totalitate și toate acestea cu ajutorul florăriei floria.  Și dumneavoastră  puteți  să  folosiți  acest joc dacă doriți să inițiați un asemenea eveniment ,pentru că după cum am mai spus unele evenimente trebuie marcate foarte frumos,pentru ca după ani să fie o amintire care să vă umple sufeltul  de acel sentiment din nou.

Eu vă recomand să apelați la produsele acestei florării, deoarece aici găsiți flori speciale pentru evenimente speciale. Mai puteți beneficia și de reduceri la anumite produse ,iar pe lângă asta transportul este gratuit. Aveți toate beneficiile pentru a demonstra cât de mult apeciați  persoana de lângă dumneavoastră, așa că profițai de ele și nu mai stați  prea mult pe gânduri.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *