Stresul cu infiintarea unei afaceri

cilv_consulting_no_stresSă faci ce îți place în viață pare de cele mai multe ori foarte complicat și greu de realizat. Trebuie sa îți iei inima in dinți, să îți faci un plan bine structurat, să vezi care sunt avantajele și dezavantajele, pe ce fel de resurse te poți baza și în cât timp poți să îți aduci visul la succes. Bineînțeles trebuie să studiezi piața și să vezi pe ce nișă te poți dezvolta fără a supra satura-o.
Lumea afacerilor nu simplă deloc dar cateodată funcționează micile scurtături care te ajută să te ridici. Mulți dintre antreprenorii cu care am discutat de-a lungul timpului mi-au spus că networking-ul este important. Informațiile pe care ți le oferă ei, cunoștințele pe care le dețin în domeniu, experiența lor de viață sunt elemente care îți pot da o oarecare încredere în tine și în reușita ta, să îți descoperi abilitățile pe care credeai că nu le ai și să te folosești de ele constructiv și pozitiv în drumul tău. Silviu Draganescu îți poate face viața mai ușoară.

Ghidul solicitantului şi Planul de afaceri poate sunt mult prea complexe şi dificile. Poate preferi ca în timpul dedicat înţelegerii unor elemente birocratice să faci ceva cu adevărat folositor viitoarei tale afaceri. Noi îţi prezentăm programul, avem grijă să-ţi scoatem în evidenţă toate lucrurile ce trebuie ştiute şi îţi vom răspunde la orice nelămurire pe care o ai. Şi o facem încă de pe acum: citeşte acest articol să afli cateva informaţii de bază în accesarea unei finanţări din fondurile de la stat.
Realizăm împreună cu tine planul de afaceri şi toată documentaţia aferentă programului, îţi asigurăm încrierea online şi apoi, după aprobarea proiectului, te ajutăm şi în relaţiile cu banca (chiar dacă ai solicitat credit sau nu) dar şi cu Direcţia pentru Implementarea Programelor pentru IMM-uri pe toata perioada de implementare. Îţi spunem cum să faci tragi bani, de ce documente ai nevoie şi la ce trebuie să te aştepţi. Şi avem grijă mai apoi să-ţi amintim şi care sunt obligaţiile după finalizarea proiectului.
O să ai un instrument foarte puternic necesar organizării afacerii tale. Un plan de afaceri nu trebuie făcut doar pentru accesarea unei finanţări. Acesta poate reprezenta un instrument foarte util în vederea conducerii propriei afaceri. El reprezintă baza realizării unei strategii de afaceri glisante, pe care o vei actualiza în continuu, pentru a şti incotro te indrepţi.
Obţii un plan de afacere şi mai complex decât cel necesar obţinerii finanţării. Pentru că planul de afacere necesar obţinerii finanţării poate fi imbunătăţit, cu lucruri noi şi utile afacerii tale, noi avem grijă să ţi le scoatem in evidenţă. Şi să lucrăm împreună la el.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *