Stresul si instalatiile

shop-enistal2Dacă doriți să pierdeți greutate, să slăbiți ar trebui să deschideți o fereastră sau să refuzați încălzirea, confromul ultimelor studii efectuate. Acestea spun că încălzirea prin centrală și folosirea geamurilor duble a locuinței dumneavoastră ajută la ridicarea unităților a ratelor de obezitate.

Acest fapt se bazează pe un articol științific care sugerează că temperaturile de interior cresc, reducerea caloriilor pe care le folosim pentru a ne menține corpul cald și pentru a stoca surplusul de energie sub formă de grăsime corporală. Articolul spune că “zona de confort termic”, prevăzută în viața moderă poate fi, prin urmare o cauza a ratelor tot mai mari a obezității din lumea occidentală

În timp ce lucrarea de cercetare propune o teorie științifică interesantă și plauzibilă, aceasta nu este concludentă și nu dovedește că pur și simplu faptul că o temeratură mai scăzută a termostatului vă va face mai subțiri. Există multe motive diferite pentru obezitate, inclusiv genetica, dieta saraca, lipsa de exercitii si stilul de viata în generală. Lipsă de dovezi directe pentru a susține această teorie trebuiesc să fie evaluate într-o cercetare viitoare.

Studiul a fost realizat de cercetatori de la University College din Londra si la Universitatea din Cambridge.

Autorii subliniaza ca obezitatea este o problema in crestere a sanatatii la nivel mondial. În timp ce dieta si un stil de viata sedentari sunt, fără îndoială, cauzele majore, alți factori pot contribui, de asemenea. Autorii prezintă o ipoteză care expunerea la vreme rece sezonier crește capacitatea organismului de termogeneza, procesul de ardere energie acumulate din alimente pentru a produce căldură și reglează temperatura corpului.

Autorii acestor studii spun ca accesul la încălzire centrală, preturi ieftine de combustibil și a petrece o cantitate mai mare de timp în interior tuturor oamenilor moderni loc în mai puțin “stres ușoară termic”, care ar putea, prin urmare, ne conduce pentru a arde mai puțină energie alimente pentru a rămâne cald și stoca această energie în exces ca grasime corporala suplimentare.

Există “dovezi indirecte” care arătă că termogeneza joacă un rol important în echilibrul energetic. Un număr mic de studii au indicat faptul că efectele ușoare reci pot crește consumul de energie umană. Un alt studiu sugereaza deasemenea că, cheltuielile de energie atunci când ești expus la frig pentru 10% din timp ar putea fi echivalent cu o diferență de 8 kg din greutatea corporală în peste 10 ani.

www.shop-einstal.ro ne oferă diverse soluții pentru a ne îmbunătății confortul de zi cu zi. Astfel pe acest site ne putem comanda diverse aparate de aer condiționat, centrale termice, boilere, echipamente sanitare, încălzire în pardoseală, sisteme de filtrare, panouri solare, țevi și fitinguri. Acest site ne ajută să scăpăm de stresul care apare atunci când ne renovăm casa sau vrem să ne construim propia casă. Știm că odată ce comandăm diverse produse online economisim timp și bani.

.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *