Stresul cu izolatiile

izolatii_case_nostresDacă factura la gaz vi se pare mult prea mare în perioada rece poate ar fi cazul să luați în calcul o investiție ce o să vă ajute pe termen lung. Izolarea apartamentului sau a casei unde locuiți este varianta cea mai potrivită pentru a scapa de cheltuielile în plus de pe facutura de gaz sau curent, depinde de modul în care vă încălziți locuința.

Într-adevăr costul unei asemenea investiții nu este mic dar trebuie să vă informați și să căutați cea mai bună varianta pentru nevoile și buzunarul dumneavoastră. Firmele care au în profilul lor această ramură de activitate vă pot oferi și plata în rate care, este un avantaj pentru investiția dumneavoastra. Fie ca sunteti in situatia de a va construi sau achizitiona o casa, fie ca aveti deja una, prima problema care trebuie rezolvata, eventual reevaluata, este aceea a izolatiei casei, din punct de vedere termic, fonic, nu numai pentru ca este esentiala pentru bugetul dumneavoastra pe termen lung, dar determina, in mod major, confortul de fiecare zi si sanatatea. Nu este de neglijat nici impactul asupra mediului inconjurator, deoarece cu cat consumul de energie pentru locuinta este mai mare, cu atat efectul nociv asupra naturii este mai puternic. Cei mai multi dintre noi stim foarte bine cat inseamna, financiar vorbind, incalzirea unei locuinte neizolate, cat de neplacut si nesanatos este un interior in care se produc condens, igrasie sau infiltratii sau ce obositor este sa nu poti scapa de zgomotul strazii sau al vecinilor, tocmai in momentele in care vrei sa te odihnesti. Pe de alta parte, este inutil sa amelioram sau sa schimbam sistemul de incalzire, inainte de face izolatia casei.  Cheltuielile de intretinere ale unei case se compun in principal din cost incalzire(iarna) , cost racire(vara), cost apa calda, cost energie electrica, cost gaze pt.gatit, cost reparatii marunte+diverse. Fiecare incearca sa reduca cat mai mult aceste costuri. Aceasta reducere se face cu anumite investitii (in termoizolare, instalatii mai performante, etc.) care urmeaza sa fie recuperate anual din economia adusa.

Dacă căutați o firmă care să vă ofere un termosistem polistiren extrudat, e-izolatii.ro este locul perfect.

Societatea MTM Izolatii & Constructii SRL, este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2005 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale, rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice. Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune un accent deosebit pe informarea corectă a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale şi tehnologii din domeniul izolatiilor tehnologice si al constructiilor, la cel mai bun raport “ calitate / preţ ”  societatea noastra ofera un pachet de solutii moderne clientilor sai la standarde europene, bazat pe o gama variata de materiale de calitate, accesorii si produse conexe, consiliere tehnica, asistenta tehnica la montaj si servicii logistice (distributie) la nivel national. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Materialele si serviciile oferite de către societatea noastră ţin să aducă un plus de garantie, calitate, promtitudine, siguranţă şi nu în ultimul rând durabilitate.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *