Cum sa porti verigheta

inele de logodnaVerigheta este un simbol al dragostei, dedicatiei, loialitatii si poate chiar al religiei sau al credintei. Purtarea inelului de nunta semnaleaza de asemenea celorlalti ca tu si sotul tau sunteti pe deplin devotati unul altuia. Dar purtatul acesteia presupune mai mult decat simpla lui punere pe degetul tau. Daca degetele iti sunt umflate sau ranite poate nu vei fi capabila sa porti inelul normal. Iar in unele sporturi sau ocupatii, precum cataratul pe roci sau folosirea masinariilor, purtarea unui inel poate de fapt creste riscul ranilor serioase.
Astfel exista mai multe metode de a purta o pereche de inele din colectia ELEGANCE sau din orice alta colectie. Prima dintre acestea este modelul standard, adica purtarea verighetelor pe degetul inelar de la mana stanga. Aceasta traditie vine dintr-o credinta din Roma antica, conform careia, mana stanga este mai aproape de inima. Insa, in unele tari, precum Germania, inelele de nunta sunt purtate pe inelarul mainii drepte.
O alta metoda este purtatul verighetelor si a inelelor de logodna impreuna. Puneti intai verigheta pe inelarul mainii stangi si apoi inelul de logodna, lipit de aceasta. Conform unor traditii, verigheta trebuie sa fie prima intrucat va fi mai aproape de inima ta, in timp ce altele sustin ca purtatul inelului de logodna mai aproape de inima spune povestea curtii facute de mire si a mariajului in ordinea corespunzatoare. Daca decizi sa porti sau nu inelul de logodna si unde sa il pui este o alegere extrem de personala.
Aceasta combinatie merge cel mai bine daca detii inele simple sau daca numai unul dintre ele are ornamente multe. Daca ambele benzi ale celor doua inele sunt ornamentate, poate preferi sa porti verigheta pe degetul mainii stangi si inelul de logodna pe cel al mainii drepte.
O a treia modalitate de a purta banda de nunta este agatata la un latinsor, in jurul gatului, aproape de inima, in loc de pandativ. Daca lucrezi cu masinarii, asigura-te ca aceasta modalitate este sigura si fara riscuri. In unele cazuri, va trebui probabil sa scoti toate bijuteriile inaine de a incepe programul de lucru si le porti din nou dupa terminarea acestuia.
Chiar daca purtarea inelului pe degetar este traditia acceptata, unele persoane aleg sa poarte verighetele pe alte degete sau drept colier. Alegerea este personala si depinde doar de preferintele tale.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *