SIGURAMA

sigurama_asigurariInca din cele mai vechi timpuri, am fost dependenti de informatie. Mereu voiam sa stiu ceea ce si alti stiau. Voiam sa stim informatii care le putem folosi in folosul nostru. De exemplu, mi-ar fi fost de folos cateva informatii in domeniul asigurarilor acum cateva luni cand am incheiat asigurarea pentru casa, masina si asigurarea pentru calatorie. Pregatisem sotiei mele o excursie mult visata si am fost nevoit sa asigur si masina, am vrut sa stiu ca locuinta se afla in siguranta orice s-ar intampla, iar calatoria noastra sa nu fie perturbata intr-un fel. Insa am apelat la serviciile unei companii care m-a taxat enorm pentru servicii normale. Dupa ce am ajuns acasa m-am interesat pe internet si am aflat de site-ul Sigurama.ro.

Un site informativ care te indruma spre o companie care sa-ti ofere servicii de top, dar la un pret avantajos pentru tine, fie ca doresti asigurare auto, sanatate, accident, raspundere civila, agricole si asa mai departe. Eu personal sunt dependent de asigurarile RCA/CASCO. Mi se par foarte avantajoase, insa prin intermediul Sigurama am aflat ca pot obtine reduceri foarte mari la incheierea contractului. De asemenea, am apelat la companii care sa ofere servicii asemanatoare cu cele de top, insa sa ma taxeze mai putin. Intr-un final, daca apelam la serviciile oferite de Sigurama, economiseam peste 800 lei. O suma destul de mare, zic eu. Nu intrat isi voi in capcana in care am intrat eu.

Informeaza-te. Aloca timp pentru informare si alege compania care ti se potriveste. Nu uita sa iei in calcul toate informatiile si toate posibilitatile. Nu poti stii niciodata, mai ales in ziua de azi. Poti calcula pe site care va fi asigurarea RCA,CASCO, de calatorie sau de locuinta. Pe site gasiti si o serie de sfaturi si ghiduri pentru a afla mai multe despre tipurile de asigurari disponibile in Romania.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *