Stresul cu acoperisul

Cei mai multi proprietari de case vor astepta cat mai mult timp pentru a extinde durata de viata a acoperisului lor. Desigur, cel mai bun moment pentru a-l inlocui este atunci cand ai planificat inainte si nu iei o decizie in graba. Atunci cand orice proprietar de casa sau cladire se confrunta cu aceasta necesitate, programarea lucrarilor ce trebuie facute poate fi un pic dificila. Apar intrebari importante, cum ar fi, „cand trebuie sa incep cautarile?”; „care este cel mai bun moment al anului?”; „ce companie si furnizor de tigla metalica sa aleg?”; pretul va fi mai mare in timpul verii si toamna? (de obicei este). Aici vom raspunde la unele dintre aceste intrebari pentru a te ajuta sa intelegi mai bine optiunile pe care le ai.

Cea mai aglomerata perioada a anului pentru cele mai multe companii de acoperire este, de obicei la sfarsitul verii si in lunile de toamna. Uneori programul lor este atat de ocupat incat multi clienti vor trebui sa astepte si cate o luna si asta in cazul in care pot gasi o companie de incredere. Motivul pentru care acest moment al anului este preferat este pentru ca sezonul ploios a trecut, zilele au inceput sa se raceasca, iar vremea este mult mai previzibila.

O alta problema la instalarea acoperisurilor in aceste luni ale anului este stabilirea preturilor. Din pacate, deoarece aceasta este cea mai aglomerata perioada pentru cele mai multe companii, furnizorii tind sa astepte pana inainte de inceperea sezonului pentru a creste preturile. Din acest motiv, este indicat sa iei in considerare inlocuirea acestuia in timpul primaverii, verii si chiar in lunile de iarna. Acest lucru ne conduce la una dintre cele mai frecvente intrebari:

Este posibila instalarea unui acoperis in timpul lunilor de iarna?

Unul dintre avantajele lunilor de iarna este ca proprietarii de case pot apela la orice companie de acoperis doresc, intrucat cele mai multe sunt libere in acest moment al anului. La instalarea materialelor precum tigla zincata producatorii nu-si schimba garantia pe baza temperaturii din momentul instalarii, ele ofera aceeasi garantie ca pentru orice alte lucrari efectuate in orice alt moment al anului. Desigur noile tigle trebuie sa fie etansate termic, ceea ce poate dura mai multe zile si chiar saptamani la temperaturile din timpul iernii. Desigur un alt punct pozitiv este faptul ca preturile vor fi mai ieftine in aceste luni.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *