La dentist fara stres

Targoviste_dental_Center_nostresV-ați întrebat vreodată de ce se strigă zicala: “Brânză! Sau Zâmbiți!!!!!”? atunci când urmează să vi se facă o fotografie? Care este reacția dumneavoastră atunci când auziți aceste fraze? Deschideți gura, zâmbiți, vă arătați dinții! Când vedeți imaginea veți vedea un om fericit uitându-vă la voi în imaginea respectivă. Ce dinți albi și sănătoși vă replicați în gândul vostru!  De ce primul impuls este să vă uitați la zâmbet și mai ales la dinți?

Pentru că dinții sunt importanți în multe feluri. Dacă aveți grijă de ei și ei la rândul lor or să aibă grijă de tine. Dinții puternici, sănătoși vă ajută să mestecați alimentele așa cum este necesar pentru ca organismul să-și ia toți nutrienții de care are nevoie. Dinții te ajuta să vorbești în mod clar. Și da, ei ajută să arați bine. Dacă eși nesigur pe aspectul dinților tăi sau ceva simți că te supără poate ar trebui sa apelezi la radiologie dentara digitala targoviste și specialiștii te vor ajuta în eventualele probleme.

De ce dinții sănătoși sunt importanți? Având grijă de dinții dvs. Acest fapt vă ajută la prevenirea plăcii bacteriene care se lipește de dantura voastră. Dupa ce ați mâncatt, bacteriile reacționează imediat la zahărul aflat pe dinti, ca furnicile la un picnic. Bacteriile se descompun în acizi care mănâncă maie departe smalțul dinților, cauzând găuri, numite carii. Placa de asemenea, cauzează gingivita care este o boală care acționează asupa gingilor voatre. Cauzele acestei boli pot face gingiile roșii, umflate și inflamate. Gingiile sunt acele țesuturi moi din gură care dețin dinții în loc.

Dacă nu veți avea grijă de dantura voastră, cariile și gingiile nesănătoase vă vor transforma gura în ceva foarte, foarte inflamat cauzându-vă apoi îngreunarea alimentației de zi cu zi. Și nu vă veți mai simți fericiți și zâmbitori atât de mult.

Suntem norocoși că avem atâatea produse de îngrijire a danturii și a cavității bucale.Tehnologia medicală din cabinetele stomatologice au evoluat foarte rapid în ultimul timp și nu trebuie să vă mai faceți griji de intervențiile foarte grele la care erați supus acum câțiva ani. Cu mult timp în urmă oamenii nu au avut acces la informații cu privire la importanța pe care trebuie să o acorde danturii lor și astfel s-au confruntat foarte des cu dureri de dinți și în final au sfîrșit prin a-și pierde dinții. În cele din urmă, oamenii au învățat cât de important este curățarea dințiilor lor.

Când te speli, nu aveți nevoie de o mulțime de pasta de dinți pe periuță.  Doar puneți pastă cât  mărimea unui bob de mazăre. Și nu uitați, nu este o idee pea bună să înghitțiți pasta de dinți așa că să vă asigurați de fiecare dată că o veți scuipa după periaj.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *