Arabesque este activ si online

Cei de la Arabesque se pare ca vor sa devina lideri pe piata de retaileri in domeniul materialelor de constructii. De curand au deschis un magazin online foarte bine asezat pe care poti comanda foarte usor si rapid produsele de care ai nevoie. Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai bune magazine online ca organizare si asezare in pagina a produselor sau a categoriilor de produse. Ai la dispozitie toate informatiile necesare fara sa ti se arunce in fata tot felul de pagini cu oferte si promotii aiurea.

Am observat ca Arabesque a inceput sa fie foarte activ in mediul online mai ales pe Twitter. Aici se posteaza destul de des diverse detalii despre noile produse sau alte detalii care le pot fi e mare ajutor celor care comanda online materiale de constructii. Contul Twitter Arabesque poate fi accesat de oricine. Poti fi la curent cu cele mai noi postari de pe twitter daca te abonezi. Asa aflii primul ce posteaza Arabesque pe reteaua de socializare. E bine sa ai cat mai multi retailer pe lista ta de twitter daca ai nevoie de oferte bune la materialele de constructie. Inca mai cred ca acesta este cel mai bun retailer fiindca ofera calitate la un pret mult mai mic decat ceilalti competitori.

Ce-i drept Arabesque chiar au inceput sa fie activi pe mediul online. De cand au lansat magazinul online incearca sa isi promoveze cat mai bine produsele si intr-un mod placut. Asta imi place la ei, ca stiu cum sa atraga clientii fara sa posteze zilnic poze pline de cifre cu reduceri si foarte multe lucruri de acest gen. Daca un produs este prezentat intr-un mod acceptabil, atunci clientul il va alege deoarece intelege ca este un produs de calitate care il va ajuta la renovare sau la constructia unei locuinte.

Am observat ca acum Arabesque a inceput sa fie activ si pe Youtube Arabesque. Aici poti viziona diverse clipuri video cu cei de la Arabesque care reusesc sa prezinte diverse produse intr-un stil unic. In prezent conteaza foarte mult asocierea unei afaceri cu retelele de socializare fiindca tot mai multi oameni isi aleg produsele in functie de recomandari si de prezentarile care le vad pe retele de socializare precum Facebook, Twitter sau Linkedin. Daca ai nevoie de materiale de constructii de cea mai buna calitate, atunci Arabesque poate fi retailerul care te poate ajuta sa gasesti cele mai bune produse dintr-un catalog cu peste 25.000 de produse.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *