Discută cu cei mai buni tipsteri din România despre meciurile din Champions League

1Hai să îți spun cum îmi sporesc eu șansele să câștig la pariuri: nu ocolesc niciun forum de tipsteri. Dacă văd un topic de genul Discuții Liga Campionilor, mă abonez imediat. Îmi mai dau și eu cu părerea din când în când, dar vreau să văd în primul rând ce spun cei care se ocupă toată ziua cu așa ceva.

Chiar și profesioniștii caută ponturi

Oricât de priceput ai fi la „sportul” ăsta , e un avantaj să vezi și cum gândesc alții meciurile. Am un amic care e parior profesionist. Omul își petrece cea mai mare parte din timp înconjurat de vreo șase monitoare, de zici că e la NASA. Are softuri care l-au costat multe mii de euro, își ține propriile statistici, tot tacâmul.

M-a mirat să îl aud că urmărește și ce scriu câțiva tipsteri din România, care până acum s-au dovedit a fi meseriași. Când ești în cumpănă în privința unui pariu, ponturile de pe Internet echivalează cu opțiunea „Sună un prieten”, de la „Vrei să fii miliardar?”.

Fotbalul pare simplu când îl joacă meseriașii

Eu unul mi-am propus ca de acum încolo să pariez doar pe fotbal de top, după ce m-am țepuit cu meciuri în care evoluau jucători, nu fotbaliști. Cum să nu-ți iei câmpii când ai nevoie de gol marcat și vine un bolovan și o dă la trei metri peste transversală, de la trei metri de poartă? Sau când scapă singur cu portarul și se împiedică în minge?  (alt bolovan, același meci terminat până la urmă 0-0).

Cu Messi, Ronaldo, Aguero, Lewandowski sau Higuain nu ai probleme dintr-astea. Lasă că a ratat Aguero două penalty-uri în meciul cu Steaua. A dat trei goluri după aceea? A dat!

De ce sunt importanți tipsterii

2Am găsit un forum pe care l-am testat în preliminariile Ligii Campionilor din acest sezon. Dincolo de faptul că tipsterii de acolo mi se par cei mai buni din România, mi-a plăcut cum sunt structurate și acoperite și informațiile conexe, cum ar fi programul, cluburile participante sau cotele pentru câștigătoarele grupelor sau pentru ridicarea trofeului.

De ce este important să discuți despre meciuri cu oameni care au dovedit până acum că se pricep? Ar fi mai multe motive:

Știu unde să găsească informații la care tu nu ai acces. Tu nu ai cum să acoperi singur un domeniu așa vast. Tipsterii cu asta se ocupă: adună informații. Cu cât sunt mai mulți, cu atât va funcționa mai bine „diviziunea muncii”, adică fiecare va veni cu informații relevante de pe felia lui: absenți, declarații, elemente de atmosferă, condiții meteo, tactică, determinare etc.

Au ochiul format pentru cel mai potrivit tip de pariu. Mai ales în fazele superioare ale competiției, meciurile sunt foarte echilibrate. Nu știi ce să pui: 1, X sau 2? Dar vremea pronosportului a trecut! Acum fiecare eveniment de așa nivel are peste 140 de opțiuni de pariu. Din discuțiile cu tipsterii poți trage concluzia că este probabil să se dea un gol până la pauză, să fie multe cornere, să fie o eliminare, să se înscrie cu o lovitură de cap ș.a.m.d. Găsești până la urmă pariul câștigător dacă întorci meciul „pe toate fețele”.

Știu unde să găsească cele mai bune cote. Cine este specializat pe ponturi știe cam tot ce există pe piața pariurilor. De obicei are conturi la multe agenții de pariuri online și este la curent toate cotele. Imediat după introducerea în oferte a următoarelor meciuri din Liga Campionilor, îți va semnala la ce bookmaker este bine să joci ca să obții profit maxim pe un anumit tip de pariu.

Au suficientă experiență cât să plaseze un meci în context. De câte ori ai auzit expresia „am mai văzut meciul ăsta”, chiar dacă partida nici nu începuse. Tipsterii cu experiență văd în perspectivă și dau seama ce urmărește o echipă la un moment dat, raportat la situația în clasamentul grupei și la țintarul fazelor eliminatorii.

Acum, nici tipsterii nu sunt „Nostradamuși”. Nu e 100% sigur că o să se întâmple ce spun ei și nimeni nu poate avea pretenția aceasta. Tu vezi cât mai multe păreri și filtrează-le. Pariază cu mintea ta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *