Vrei sa ai birou acasa? Uite ce trebuie sa faci!

mobila_bucatariePentru multi dintre noi biroul a devenit incet dar sigur a doua casa. Acest lucru se datoreaza in principal numarului mare de ore pe care alegem sa il petrecem la birou. Unii dintre noi stau atat de mult la birou incat la un moment dat acestia aleg sa isi doteze biroul si cu o mobila bucatarie. Chiar daca la prima vedere pare o masura ciudata, din punctul meu de vedere recomand tuturor celor care stau zi de zi peste program la birou sa isi doteze biroul cu o astfel de mobila. Doar in felul acesta te mai feresti un pic de mancarea fast food care se consuma de obicei la birou si care stim ca nu este foarte sanatoasa, ba dimpotriva. Pentru ca nu ai nevoie de toate piesele de  mobilier care alcatuiesc mobila bucatarie recomand apelarea la o firma care executa mobila la comanda, astfel incsat  aachizitionezi doar piesele de care ai nevoie.

Si daca tot am zis ca pentru unii dintre noi biroul reprezinta a doua casa, de ce nu am imbina utilul cu placutul in aceasta situatie? Ce inseamna acest lucru? Construirea unui birou in propria casa! Chiar daca la prima vedere acest lucru pare destul de complicat, realitatea ne dovedeste cu totul si cu totul altceva. Pentru a intelege mai bine cat de usor este sa amenajezi un birou in interiorul propriei case, am ales ca in cele ce urmeaza sa fac o scurta prezentare a principalelor sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a avea in propria casa bioul mult visat.

noblisime_mobila_bucatarie_retroAchizitionarea unei mese de birou care sa iti ofere confortul de care ai nevoie atunci cand vei sta multe ore in fata acestuia reprezinta prima sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti. Chiar daca la prima vedere pare o sarcina banala, adevarul este ca s-ar putea sa ai ceva probleme. De ce? Pentru ca in momentul de fata pe piata de profil se regaseste o varietate mare de modele de mese pentru birouri, motiv pentru care alegerea mesei de birou perfecta iti va da ceva batai de cap si iti va manca destul timp.

Avand in vedere ca nu poti sta in picioare in fata biroului, ai nevoie de un scaun ergonomic. Acesta nu trebuie sa fie doar piesa de mobilier cu ajutorul careia ne odihnim ci trebuie sa ne ofere protectia de care avem nevoie in momentul in care petrecem multe ori in fata biroului. Acesta este unul din principalele motive pentru care atunci cand ai vrut sa achizitionzei un scaun pentru birou ai constatat faptul ca unele scaune au preturi destul de mari. Chiar daca atunci cand ai vazut preturile ai spus ca nu vrei sa dai prea mult pentru un scaun de birou, eu iti recomand revizuirea punctului de vedere, mai ales in conditiile in care stii ca vei lucra multe ore de pe acel scaun. Sanatatea ta nu are pret motiv pentru care atunci cand achizitionezi un scaun de birou alege un scaun conceput pentru medii de lucru solicitante.

Iluminatul reprezinta urmatoarea sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a putea lucra intr-un birou cat mai confortabil. Acesta trebuie luminat atat cu lumina artificiala cat mai ales cu lumina naturala. Pentru ca lumina naturala este foarte importanta intr-un birou si nu numai, recomand amplasarea unor geamuri cat mai mari la biroul pe care tocmai il amenajezi.

Nu in ultimul rand, izolarea fonica trebuie sa reprezinte o alta sarcina la care va trebui sa muncesti. Cred ca nu mai este nevoie sa iti zic ca linsitea reprezinta unul din factorii care ne ajuta sa avem cele mai bune performante atunci cand intreprindem ceva.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *