Tipuri de proprietari

Oamenii care isi permit din punct de vedere financiar, isi cumpara case noi Sibiu, apartamente sau alte tipuri de imobile. E placut sa locuiesti in propria ta locuinta, insa atunci cand nu ai o rata de 30 de ani la banca. Insa, daca esti de parere ca venitul tau este unul foarte sigur si ca esti puternic/a din punct de vedere psihic, e in regula si ideea de a face o rata pentru a-ti permite sa cumperi unul dintre frumoasele apartamente noi Sibiu, sau de ce nu, o casa.

Oferta de case noi Sibiu este una destul de vasta, la fel si cea de apartamente. Eu insa, prefer sa stau cu chirie. Cel putin deocamdata. Am stat cu chirie si in apartamente noi Sibiu si in apartamente mai vechi. Am locuit chiar si in garsoniere. De-a lungul timpului am schimbat 3 proprietari. Toti erau diferiti. Ca urmare a acestui lucru, vreau sa va spun care sunt in viziunea mea tipurile de proprietari.

  • Proprietarul plecat peste hotare

Primul meu proprietar a fost un domn care avea date in chirie 3 apartamente noi Sibiu si 2 garsoniere. Nu era un proprietar care sa ma streseze. Nu era zilnic la usa mea si nici nu ar fi putu fi. Venea acasa doar la Craciun si atunci trecea doar sa ma salute. Ii viram banii in cont, imi plateam la timp cheltuielile si totul era in regula. Mai rau insa era atunci cand aparea o avarie la o teava, la partea electrica sau tot felul de probleme de acest fel. Proprietarul meu nu era din oras, dadeam greu de el si atunci cand dadeam imi rezolva problema greu. Dupa 1 an si jumatate m-am mutat.

  • Proprietarul stresant

Cred ca fiecare dintre persoanele care stau cu chirie au avut un astfel de proprietar..sau au auzit de el. Am avut si eu un proprietar stresant si am rezistat doar 6 luni. Ma suna saptamanal sa-mi spuna sa nu uit sa platesc facturile, venea in fiecare luna si inspecta apartamentul si se lua de mine daca gasea vase murdare in chiuveta de la bucatarie, praf sau o pata de ulei langa peretele de la aragaz.

  • Proprietarul ideal

Acum locuiesc intr-un apartament in care am noroc de proprietarul ideal. Locuiesc aici de 2 ani de zile si nu am avut nici un fel de problema cu proprietarul. Cand vine sa ia chiria, vine cu facturile si ii platesc si cheluielile, deci nu am de umblat si de stat la rand pe la ghisee. Nu a vrut sa vada nici macar o data cum arata apartamentul si rezolva rapid orice problema care apare. Bineinteles ca si eu ii pastrez apartamentul si am grija sa nu deranjez pe nimeni.

Iti doresc sa ai si tu parte de un proprietar ideal si de un apartament la fel de frumos ca al meu. Daca ai nevoie de ajutor, pe newconceptliving.ro gasesti cele mai frumoase apartamente noi Sibiu, dar si cele mai frumoase case noi Sibiu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *