Tenesii si tinutele vestimentare

Alaturi de botine pe Answear, tenisii sunt articolul de incaltaminte cel mai versatil atunci cand vine vorba despre articole de incaltaminte destinate reprezentantelor sexului frumos. Cu toate acestea unele femei sunt destul de reticente atunci cand vine vorba despre purtarea unei perechi de tenisi la o rochie eleganta ori la un alt articol de imbracaminte ce emana eleganta, stil si rafinament. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol voi prezenta cateva tinute vestimentare in care tenesii sunt purtati cu succes chiar daca este vorba si despre tinute vestimentare elegante.

Deoarece tenesii sunt un tip de incaltaminte lejera cel mai bine se asorteaza cu articole de imbracaminte lejere. Dintre acestea blugii reprezinta cel mai iubit articol vestimentar de catre reprezentantele sexului frumos. Avand in vedere ca atat blugii cat si tenesii emana lejeritate, sportivitate dar si bun gust, atat blugii cat si tenesii pot fi purtati in acelasi timp. Pentru ca denimul este un material foarte versatil, orice articol vestimentar poate fi purtat alaturi de teneşi converse, nu doar blugii.

Nu doar alaturi de articole vestimentare lejere pot fi purtati tenesii ci si alaturi de articole vestimentare elegante cum ar fi rochiile ori fustele. Un exemplu foarte bun in acest sens este reprezentat de tinuta vestimentara alcatuita din tenesi si fusta scurta. Acest tip de imbracaminte exprima feminitatea si senzualitatea femeii, iar purtarea tenesilor la acest tip de imbracaminte nu stirbeaza sub nici o forma din calitatile pe care le ofera purtarea acestui articol de imbracaminte, ba dimpotriva. Avand in vedere ca tenesii sunt purtati mai mult de catre persoanele tinere, va da un aer tineresc vestimentatiei ceea ce nu poate fi decat un lucru pozitiv.

Tinuta office este o alta tinuta vestimentara in care tenesii pot fi purtati cu succes.Pentru o astfel de tinuta vestimentara este nevoie de un sacou elegant dar lejer in acelasi timp, de o pereche de pantaloni tip creion precum si de o pereche de tenesi un pic mai formali dar foarte lejeri.

Nu in ultimul rand, imbracamintea sportiva reprezinta un alt tip de vestimentatie din care tenesii nu trebuie sa lipseasca.

Pentru ca aceste tinute vestimentare sunt doar cateva din tinutele vestimentare in care tenesii pot fi purtati cu succes iti recomand renuntarea la preconceptii si sa incerci purtarea acestui tip de incaltaminte si in alte tinute vestimentare in afara de ce-a sportiva.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *