Confidențialitate

Echipa Nostres.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul Nostres.ro. De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile Nostres.ro.

Informatii generale colectate de Nostres.ro
In momentul inregistrarii pe site-ul Nostres.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, Nostres.ro, ori prin activarea unor campanii promotionale, Nostres.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, Nostres.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, informatii de contact si alte informatii prin care va pot identifica.
Crearea contului dvs pe site-ul nostru ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.
Nostres.ro utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati continutul siteului si pentru a va ajuta sa scapati de stres.
Pentru utilizatorii care au creat un cont pe site si doresc sa renunte la acesta, este necesara trimiterea unui email la adresa nostresro@gmail.com cu titlul “Dezabonare Nostres.ro” iar datele dvs. vor fi sterse de pe site.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Nostres.ro
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Nostres.ro, cum ar fi forum, liste de discutii, blog(existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Nostres.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Nostres.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Nostres.ro
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Nostres.ro, indiferent daca sunt date personale , colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii informatiei oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Nostres.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Nostres.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Nostres.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Nostres.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
– Cu acordul dvs.;
– Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile siteului Nostres.ro ;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.


Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

Puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; Nostres.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Feedback
Nostres.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.
Va multumim si dorim sa va amintim ca viata poate fi mult mai frumoasa fara stres!