Termeni și condiții

Serviciile oferite de www.NoStres.ro sunt gratuite şi se adresează tuturor oamenilor care iubesc viaţa fără stres şi nu numai.

Scopul NOSTRES

Misiunea site-ului „NO STRES” este de a construi împreună cu voi un spaţiu unde românii care nu au nici o problemă cu stresul se întâlnesc cu cei care au fost sau sunt afectaţi de stres pentru a căuta soluţii fiabile împotriva acestuia.

Utilizarea websitului NoStres

Site-ul este proprietatea Bogdan Mihai Gădălean şi Lucian Cuibus.

– Orice persoană are posibilitatea de accesare şi utilizare a websitului nostres.ro, putându-se înscrie ca voluntar în campaniile iniţiate de acest grup. De asemenea, utilizatorii înregistraţi pot participa la discuţii publice, de pe forumurile websitului.

– Prin folosirea websitului NoStres, utilizatorii înteleg să respecte termenii şi condiţiile prevăzute în prezentul document.

– În momentul înregistrării pe website-ul www.NoStres.ro, utilizatorul va fi rugat să furnizeze un nume de utilizator şi o parolă. Recomandăm membrilor înregistrați să nu transmită niciunei alte persoane parola contului creat pe websitul NoStres.

– Membrii vor avea obligaţia să furnizeze date complete şi reale cu privire la persoana lor, astfel cum sunt cerute în formularul de înregistrare. Membrii vor avea obligaţia de reînnoire a datelor personale, atunci când informaţiile furnizate în prealabil în formularul de înregistrare nu mai corespund cu realitatea. În cazul în care datele furnizate de membri se dovedesc a nu fi reale, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau închide definitiv contul respectivului membru, orice încercare ulterioară de înscriere pe websitul NoStres nefiind permisă.

– Membrul este unicul responsabil de păstrarea confidenţialitaţii parolei furnizate.
Membrul NoStres este singurul responsabil pentru modalitatea de folosire a contului său. Membrii înteleg şi sunt de acord să nu folosească contul sau parola altor membri NoStres.
În cazul în care sesizaţi utilizarea neautorizată a contului dvs., precum şi orice violare a confidenţialitătii datelor personale, aveţi obligaţia de informare a moderatorilor.

– Conţinutul acestui site este în totalitate proprietatea www.NoStres.ro şi este dedicat folosirii membrilor în scop de informare şi interconexiune cu alţi membri şi nu pot face obiectul comercializării, sub nici o formă, acestea nu pot fi reproduse integral sau parţial fără acordul prealabil scris al proprietarului. Prin conţinut sunt definite toate informaţiile cuprinse în websitul NoStres, sub formă de text, date, software sau imagini statice.

– Folosirea ilegală sau neautorizată a informaţiilor NoStres, incluzând dar nelimitându-se la colectarea numelor de utilizator, adreselor de e-mail, fotografiilor, sau oricăror informaţii sau date ale altor membri NoStres, în scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisă. În caz de violarea a acestor prevederi, NoStres îşi rezervă dreptul de a căuta sprijin legal pentru încălcarea drepturilor sale.

– Calitatea de membru al site-ului www.NoStres.ro se dobândeşte gratuit şi nu presupune niciun drept asupra conţinutului, scripturilor sau designului site-ului.

– www.NoStres.ro nu-si asuma raspunderea pentru continutul mesajelor din guestbook; intreaga raspundere apartine exclusiv celor care adauga aceste mesaje.

NoStres va şterge şi îndepărta materialele ce prezintă conţinut interzis, putând în orice moment suspenda ori bloca contul membrului care a difuzat sau promovat materiale cu astfel de conţinut. De asemenea, NoStres va putea lua măsuri legale împotriva membrului care a publicat conţinut interzis pe websitul NoStres.
NoStres nu poate monitoriza şi controla în permanenţă acţiunile membrilor săi pe websit. NoStres nu are obligaţia legală de a controla informaţiile oferite de membri, disponibile pe website.

Drepturile de autor

 

– NoStres devine proprietară asupra tuturor textelor publicate pe websitul şi forumul NoStres.

– Pozele publicate de membri la profilul personal, imaginile postate de aceştia sau orice alte materiale transmise, vor rămâne proprietatea exclusivă a membrului.

– Membrii deţin proprietatea asupra conţinutului publicat pe websitul NoStres, putându-l folosi în orice modalitate doresc sau consideră necesar. Cu toate acestea, prin publicarea de materiale sau texte pe websitul NoStres, membrii acordă siteului dreptul de a folosi, modifica, reproduce, difuza sau distribui conţinutul transmis de ei, exclusiv pe websitul NoStres.

– Prin postarea oricarui tip de material pe websitul şi forumul NoStres, membrii garantează că întreg conţinutul este proprietatea membrului sau are dreptul de folosirea a respectivului conţinut, precum şi ca prin difuzarea conţinutului nu se violează drepturile de autor sau de proprietate intelectuală ale niciunei persoane sau entităţi.
Acţiuni interzise pe websitul NoStres:

  1. publicarea de materiale cu conţinut obscen, ofensator, violent, defăimator, discriminator, rasist, şovin;
  2. publicarea de materiale publicitare sau promoţionale, sau alte forme de comercializare de produse sau servicii;
  3. difuzarea sau transmiterea materialelor ce conţin viruşi, viermi sau de programe menite a distruge sistemele de operare;
  4. încarcarea, postarea sau transmiterea de materiale de tipul “junk mail”, “spam”, „spim” scrisori in lanţ, scheme piramidale, sau alte forme de solicitări neautorizate;
  5. solicitarea parolelor de conturile altor membri NoStres;
  6. încărcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea de conţinut pentru care membrul nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
  7. promovarea de informaţii despre care membrul cunoaşte că sunt false sau promovarea de activitaţi ilegale sau abuzive, obsecene, ameninţatoare, calomnioase;
  8. promovarea sau furnizarea de informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, promovarea violenţei fizice sau verbale împotriva oricărui grup sau persoane, sau promovarea oricărui act de cruzime faţă de animale;
  9. promovarea de instrucţiuni pentru realizarea de activităţi ilegale sau criminale;
  10. publicarea de materiale protejate de dreptul de autor, pentru care nu există permisiunea autorului de publicare şi difuzare.

Legături către alte websituri
– Websitul NoStres poate furniza legaturi (link-uri) către alte websituri resurse. NoStres nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, nefiind responsabilă pentru conţinutul publicitat pe aceste websituri sau resurse.

– Mai mult, NoStres nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informaţiile furnizate de un asemenea conţinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de websituri sau resurse.

Limitarea responsabilităţii
Membrii înteleg şi sunt de acord cu următoarele:
a) utilizarea informaţiilor şi serviciilor websitului NoStres se face pe propria răspundere. serviciile sunt furnizate pe principiul “aşa cum sunt” sau “ala cum sunt disponibile”.

b) nu garantăm că serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; informaţiile publicate pe website şi forumul NoStres vor fi corecte sau exacte; serviciile vor îndeplini toate cerinţele membrilor; orice eroare de program va fi corectată.
c) nici o informaţie verbală sau în scris, obţinută de pe sau prin intermediul websitului NoStres va crea vreo responsabilitate faţă de asociaţie, dacă nu e special prevăzută în prezentul document;
Garanţii

NoStres nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizarea de profit, posibilitatea de folosire, sau alte pagube, rezultând din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor webistului NoStres;
b) acces neautorizat la contul de membru NoStres;
c) deteriorarea transmisiilor sau datelor;
d) orice altă problemă legată de serviciile şi informaţiile websitului NoStres.

Alte prevederi
NoStres va putea în orice moment, în mod unilateral, suspenda, modifica, adăuga sau şterge părţi ale conţinutului furnizat pe acest websit.
NoStres va putea modifica prezenţii Termeni şi Condiţii oricând, fără o notificare prealabilă. Noile reguli îşi vor produce efectul din momentul afişării lor pe websit.
În momentul modificării termenilor şi condiţiilor de utilizare a websitului NoStres, se va face referire despre aceasta în una din paginile principale ale websitului.
Continuarea folosirii de către membri a websitului NoStres atestă acceptul acestora a noilor reguli.
Legislaţia aplicabilă
Drepturile şi obligaţiile ce revin părţilor, aşa cum reies din prezentul document, precum şi efectele juridice produse de acesta, sunt guvernate de legile române in vigoare.
Orice litigiu decurgând din sau în legătură cu acest document se va soluţiona pe cale amiabilă.
În cazul în care rezolvarea disputelor nu este posibilă în termeni amiabili, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti competente.